Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bäkreftelse

Jag har alltid haft ett behov att att bli bekräftad. Ett behov av komplimanger och uppmuntranden. Det är inte svårt att få en kille att säga "du är vacker" "du är snygg!" "du kan få vem du vill!", bara man vet dom rätta orden. Killar är lättmanipulerade, bara man vet vad man ska säga. Det har alltid varit ett spel för mig att få folk att falla för mig och sedan dra, hemskt men sant. Jag fick en av mina närmsta vänner att dumpa sin tjej tack vare mig, helt ärligt så skäms jag över det. Men när jag vet att en kille vill ha mig för jag en kick, jag blir glad, känslan går inte att beskriva, jag blir bekräftad. Men denna gång var det jag som blev playad, jag som blev sårad. Jag tror inte jag är ensam om att ha bekräftelsebehov, men när man ser saken från andra sidan är det inte lika kul längre..nu ska jag tänka mig för innan jag säger eller gör något, för det du gjorde mot mig går inte att beskriva, fyfan..




Övriga genrer av lindabaron
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-22 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lindabaron