Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRATTAR

Skrattar
Jag tror att du ser mig
Skrattar
Jag tittar ut
Ler
Du tittar in
En tår




Fri vers av g00de
Läst 309 gånger
Publicerad 2010-08-24 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

g00de
g00de