Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda skor

dina skor är röda
men jag famlar efter ord från min mun
som bara vill vara i din
jag kippar efter luft när du rör mig
men du förstår mig utan att
höra vad jag har att säga

ditt hår ligger sådär konstigt igen
och jag känner mig pigg
inför din blick
känner du vad jag känner
är det allt och inget
dina skor är fortfarande röda
när du går
inte för du måste men tiden tog just
slut
som alltid när jag är med dig
alltid när jag är med dig




Fri vers av sebbe76
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-25 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sebbe76
sebbe76