Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAGOÖGON

du glittrar vinterstjärnor

du strålar vintergatan

du lyser mild och klar och ren

du är en vacker främling

och du känns annorlunda

vi blir aktörer på en scen

en vänlig skönhets mjukhet

från världar långt i fjärran

dit bara hjältarna kan nå

men om jag vore ensam

med dessa sagoögon

vad skulle kunna hända då?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  25/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-25 17:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2010-08-25

  Måna N. Berger
Ja, här tonar bilden av ett vackert leende ögonpar fram ur texten!
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP