Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnstatus

På tvären av en stjärna
överlevde vår kärlek
en glimt av värme
Jag kände i mitt bröst

På tvären av en stjärna
rubbades mina sinnen
av din glödheta själ
så som du såg mig igen

På tvären av en stjärna
vaknade jag upp lycklig
Men som tyst i en evighet
Frös min själ kallt
Jag förlorar min tanke gång på gång
jag ska aldrig minnas dig
jag ska aldrig förlora dig

På tvären av en stjärna
du längtar minneslöst
för en eonsekund
du minns mig där
För att ständigt komma åter
På tvären av en stjärna




Fri vers av sebbe76
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-26 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sebbe76
sebbe76