Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INNANHAV

sitt hos mig en stund

så får vi reda ut begreppen

trots att jag nog inte riktigt

faller dig på läppen

missförstånd kan uppstå

när man ej kommunicerar

känslor spelar spratt och

intellektet spekulerar

 

misstänksamma människor

är de som blivit skrämda

jag förstår att sådana

kan bli fientligt stämda

är du en av dem så vill jag

krama bort det kalla

istappar ska smälta och

ditt innanhav ska svalla

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-28 18:01



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket vackert, man blir rörd!
2010-08-30

  Måna N. Berger
Värme. Den känns genom texten, hoppas den nådde fram!
2010-08-28

  anits VIP
Mycket vackert
2010-08-28

  mare VIP
Mycket fint skrivet..
2010-08-28

  Cizzi
Jag känner igen mig och tycker den är väldigt bra skriven.
2010-08-28

    ej medlem längre
vad fint ... tycker speciellt om
ditt innanhav ska svalla
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP