Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITEN MAN

en liten man

vad händer i

hans lilla liv?

en liten man

med vardagliga

tidsfördriv

pensionen kom

och gör att han

kan ta det lugnt

nu samlas alla

små män på sin

samlingspunkt

man läser gefle

dagblad, därför

vet man allt

och vissa läser

konkurrenten

spalt för spalt

en liten värld där

småsaker är

sensation

och inget

komplicerat

kommer över bron

 

 

LARZ GUSTAFSSON  29/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-29 17:10



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En överblick över den" lilla" världen som inte orkar släppa stora ting över tröskeln. Kanske ett skydd för att orka. Det finns många sådana små världar i den stora världen och det finns mycket trygghet i detta.
2010-08-30

  Anna*
Tack för den du.
2010-08-29

  Larz Gustafsson VIP
De flesta som bor i Gävle är dumma i huvudet.
2010-08-29

  Måna N. Berger
Var inte för säker på det. Man ska akta sig för att dra alla över en kam..
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP