Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är sugen på alternativ nu för tiden, vet inte riktigt varför men det är någonting i faggorna och får jag inte vara där och som tafsa på flaggorna... vill jag som ha ett alternativ till att hala upp grannens cykel i flaggstången, det gamla knepet vetja


Variant på en visa




Du skall få min gamla halsduk
när jag dör om jag dör

du skall få min gamla halsduk
när jag dör och jag dör

för där uppe hos gud fader
får man inte dra en fluga
av dess vingar
tralala tralala tralala

du skall få min gamla halsduk
när jag dör om jag dör




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-01 10:15



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Inte visa med
fart och fläkt
kan bli en fluga...
Förr var ju "en
fluga" = en "hit"!
2010-09-01

  Lasseman VIP
Du är en ord konstnär min vän.. som kan få alla ord att betyda nått.. och få en hel egen menning.. applåder
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP