Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont att se dig gå..

Varma känslor, nästan som kärlek kändes du..

Ett vackert ansikte att vila min blick i..

Din själ smekte min, det blev en härlig längtan..

Men du måste gå nu och tiden kan inte längre vänta oss

Hjärtat har spruckit lite i sina sömmar, kylan sätter sitt bo

Jag fryser lite utan dig, men vet att ödet kanske var så

Ser dig sakta gå ur mitt liv, gråten stockar sig i halsen

Det gör ont, men vet att det måste bli så.. Fina du




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 1106 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2010-09-03 11:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2022-04-19

  Ola Rydberg
Känner verkligen igen mig i denna känslan nu
starkt förmedlat
2014-11-17

  Glensan
Sorgset men som händer mer än en gång i livet..
2013-01-15

  Quasimodo
Smärtsamt när besluten måste bli, för det som inte kunde eller vill bli!
2012-10-10

  fillatelli
OO ja !

Hög igenkänningsfaktor. :)
Hur många gånger har man inte ömsesidigt varit på offret eller bödelns sida genom internetdejtandets ofantliga stigar.
Att tycka om en del av personligheten räcker inte alltid.
Paketet måste vara tilltalande inslaget med en sjuhelvetes överraskning inuti. Ändå kastades kläder på varann i sinnesökad ömhetstörst innan avslut.
Lik förbannat gör det ont.
2012-01-09

  M.A.J.R
Otroligt bra skrivet =) En riktigt fantastisk dikt^^
2011-01-10

  hotrodder
Den förklarar mig just nu! Rysligt bra! Snyggt skrivet!
2010-11-10

  leonardo1981
gillar denna. Orden sätter sig fast i erfarenheten man har. Känner igen. upplevt.
2010-11-07

  Micky
kärlek; så underbart och så otroligt upprivande..
din text är fin, ledsam och bra. jag vet precis hur det känns..
2010-09-14

  karenina VIP
det finns ingenting som känns mer smärtsamt. ingenting
2010-09-03

    Muppetto
"Det gör ont, men vet att det måste bli så"

Ibland finns det bara en utväg och det gör ont.
2010-09-03

  yta
Kärleksfullt och sorgset. Bra
2010-09-03

  LassO
låter ledsamt så där sorgligt ledsamt
2010-09-03

  Suzy med punkterna
Ja det gör ont...fint skrivet om det smärtsamma som man någonstans förstår måste ske.
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish