Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt första försök att skriva någonsing


Strålar

Bländad av solen
En skön känsla
Värme på huden
Värme i kroppen

Drömmar om värme
Längtar i hjärtat

Jag reagerar
Var är hettan
Var är strålarna som genomborrar
Jag ser ljuset
Värmen är borta

Den skall finnas
Men känns inte

Är det fel på ljuset
Är det fel på mig




Övriga genrer av quixote
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-03 21:17



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Det är motsägelserna som man gillar så.. i dikten.
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

quixote