Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fruktansvärt, fantastiskt, underbart

Jag älskar att sitta här, i mitt fönster
älskar att allt är så fantastiskt underbart.
älskar att se en himmel som är blå (bara blå)
skratta (bara skratta) tills jag trillar ihop av glädje (bara glädje)

För mitt liv är så fruktansvärt felfritt, så äckligt perfekt

Vad mer kan du önska dig, Natalie? (är du inte tacksam?)

Vaknar till ljudet av fågelkvitter, somnar till sången som skrevs till mig, spelas vid min sängkant av dig.

Drömmer om vidsträckta ängar
där smultronen smakar sött och ljuvligt (bara ljuvligt)
böljande hav, som glittrar
bergen som kan liknas vid en tavla (en vacker)

Jag älskar att sitta i mitt fönster
älskar att le åt (min egen) spegelbild i såpbubblan (som omger mig)
älskar att se att ögonen, som från början var gröna, blir allt mer blå




Fri vers av Eilatan
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-04 16:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt flyt i orden.
Gillar din stil. //F.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Eilatan
Eilatan