Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsdragning

Ibland kommer jag mig inte för
att förstå hur jag ska förhålla mig
till min omgivning

Nära vill jag ha vissa människor
ändå känns de emellanåt
alltför långt bort
för att kallas grannar

Vissa tränger sig på
sätter sig nära
en hand på mitt lår
och jag tänker att alla är inte
snuskiga gubbar
som tränger sig nära
det som är jag, mitt och de mina
det som är innanför
mina gränser





Fri vers av Tea Alex
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-05 09:15



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Tankvärd.
Ibland förstår man inte budskapet.
Men en sak kan jag säga. När det är
obehagligt för en själv. Då bör gränserna
vara tydliga. Oavsett vad meningen var
från den person man reagerat på.
Aldrig tvivla på det man känner
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex