Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens vatten

Jag drunknar i månens vatten

Jag älskar i solens ljus

Vi skrattar i den dunkla natten

efter häxors glada bus

Vinden blåser hårt om natten

Jag drunkar i månens vatten




Fri vers av Trampolin
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-05 18:07



Bookmark and Share


    Issand.
vacker titel
2011-10-30

    ej medlem längre
bra
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Trampolin
Trampolin