Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han såg på mig och...

Han såg mig
Ibland är det så tomt och ensamt att vandra dessa korridorer
Fullt av upptagna studenter
Han kom in genom dörren och tittade på mig
Jag kände mig inte längre som ett spöke
Jag vet,
Han har gåvan
Gåvan att se
Om han bara visste vilken känsla som väcktes i mig igen
Längtan att bli sedd,
Har funnits inom mig hela tiden
Nu värker det i hjärtat som aldrig förr.

När du ser
Finns en hemlig önskan om att se det du ser
Det finns en längtan av någonting mer
Beröring
En kyss
Men det finns ingen där
När du ser väcker du minnet av en känsla i mig
Denna dikt har ingenting med dig att göra,
den handlar bara om vad du väcker i mig
När du låter dina ögon se på mig.




Fri vers av JohannaMJansson
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-05 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson