Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter en lång väntan

som en förlossning
med kraftiga förvärkar

med smärtan

med känslan av att det
inte finns någon återvändo

och med vetskapen om
att jag är en mycket
priviligierad människa




Fri vers av Karin Andersson
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-06 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Andersson
Karin Andersson