Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbjuden och beivrad lyrik

förbjuden och beivrad lyrik
stormar min brustna hjärta
blott skadad brusten etik
fråntas sin enda smärta

se rundgången fylla frågan
då kärlek blir ett instrument
se själen som släcker lågan
där sveken luktar bränt

frossa i vardagens sjuka missär
ensamt jag blott mig klandrar
där känslor sprutar från öppen artär
och hatet som utom vandrar

se en himmel som bara svärtar
ett inget som skapar panik
medan alltet i frihet lättar
med förbjuden och beivrad lyrik




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-08 10:08



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å så mycket bra!!!
2010-09-08

    Jane S VIP
ibland max är det så svårt att tränga igenom alla dina ord
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé