Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glimtar...


begrundan
som i mod
att vara älskad
genom livet

*

tänd alla ljus
du glömt att bränna
ner

här är saknad
röst och sång

ämne nog att beröra
var stund

en glimt
att förtjusa
nog




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-06 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund