Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När människorna sover


Universum följer sina egna lagar.
Det är vi människor,
som skapar naturkyrkogårdar
och kallar dem städer.




Övriga genrer (Aforism) av Esoterica
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-07 07:18



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Klockren..
2011-07-04

  Jaramald
Det var sannerligen en stärnklar betraktelse! Träffsäkert!!!
2010-12-07

  Anna*
Suveränt!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Esoterica
Esoterica