Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Energikälla


Underbara Jag

Behöver nog träffa någon som säger att Jag är underbar
Som säger att Jag är bäst
Som boostar mig
Får Mig att känna Mig speciell
Just nu är Jag i behov av energikick
Vet Någon som alltid tittar på mig och säger
"Men gud så söt Du är, har du alltid varit så här vacker.Vad fin du är idag.Hur gör du för att fortsätta se så ung ut.Men hur har du kunnat bli så söt.vad gör du för att fortsätta vara så söt"
Suger i mig dennes ord
Får Mig att le
Känna Mig fin
Kanske smittar det på mitt humör nu när Jag känner Mig rätt värdelös
Någon annan kanske ser det och säger samma sak
Så Jag någongång börjar tro på orden
Måste träffa min mormor snart
Min egna lilla energikälla




Övriga genrer av GA
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-07 21:38



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

GA
GA