Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de som varit gömda

med en nybörjares
försiktiga entusiasm
och klumpighet

utan förmåga att
riktigt hantera
än mindre nå deras styrkor

ändå fast besluten
att hålla dem kvar
inte släppa och överge

värnar de återfunna sidorna
som tillhör mig
men som jag ännu inte äger




Fri vers av Karin Andersson
Läst 400 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-09-09 08:44



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Jättebra, en vacklande försiktighet kring den försiktiga entusiasmen, fint!
2011-01-19

  Jan Simonsson
Gillar! Både innehåll och språkets mjuka, konstaterande flöde.
2010-09-16

    ej medlem längre
Hej, Karin. det här var verkligen en djup text
och den spänning du

försöker beskriva, gör du på ett mästerlig vis
all heder till Dig

från vännen Mats
2010-09-09

  Tillbringaren VIP
Får mig att tänka på ett litet barns envishet när det ska lära sig att gå. Det ser ut som att det aldrig ska gå bra men det gör det ju=) Känslan i denna blir styrka och envishet.
2010-09-09

  Quasimodo
Att lära leva livet, lära sig vad och hur man är, med livsinsikt och ödmjukhet här!!
2010-09-09

  Anya VIP
Härligt att du återfunnit sidor som tillhör dig! Hoppfullt!
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andersson
Karin Andersson