Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
03.12.13
01.30



(Om dagen) - mol allena


Aldrig skall vi leva så
som när dagen gryr

aldrig skall vi leva så
som när döden gror

aldrig skall vi leva så
ensam mol allena




Fri vers av Nightngale
Läst 244 gånger
Publicerad 2005-11-23 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale