Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beklädnad bjuden dig att bära


slända spinn och snurra
lintråd och väv
maka dig
här är garn och nystan
spunna
så saktelig så saktelig
varsamt
händer bereder
blått linnetyg
för ditt hår




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-10 22:02



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen
2010-09-11

  Anna*
Ömsint och vackert beskriven process för en annans skull. Så fint!
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale