Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU är Blockad

Ja jag har blockat dig
Jag vill inte ha med dig att göra
Du stör min världsordning
Du stör min vilja att röra mig framåt
Ja jag har blockat dig
För när jag ville ha dig så ville du inte ha mig
Ja jag har blockat dig för min egen överlevnads skull
Du tror du är kung men här på savannen är jag drottning
Över mitt liv bestämmer jag
Dina ljuva ord når inte fram längre
Jag listade ut vad du gick för för länge sen
Ja jag har blockat dig
För jag tröttnade på att du blockade mig




Övriga genrer av GA
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-14 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
starkt. jag har blockat en person till slut som gjorde mig i princip galen. sen verkar det också vara fejk / troll / bot army konton ("tummen upp") som denne har. så blockade en till också. den kanske har fler. det finns 260 000 registrerade konton på den här sajten genom åren. det låter groteskt mycket. jag är bara 1 själ.
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

GA
GA