Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 20/9




tät ligger dimman
men döljer inte höstens
färgrikedomar




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 478 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-20 09:19



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så mycket
- med så få ord!
Applåder!
2010-12-10

  Lasseman VIP
Oh!.. en riktigt bra och skön Haiku till höstens ära.. applåder och kramar
2010-10-26

  aol
en härligt vacker haiku, som lyser mot en
2010-10-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Upplevde det i morse,,,mycket vacker och fin haiku/B
2010-09-20

  anits VIP
Vackra ord till hösten
2010-09-20

    Bodil Sandberg
En jättefin haiku - dimmigt och grått varendaste morron nu men minsann ser man höstens färger lysa igenom!!
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm