Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriv din visa för livet



timmen tickar sitt sakta mak
över verandagolvets knarrande steg
och bastupipans tak
fladdermusvingar genom nattens ljud
en gitarr för horisontens gryende dag

lyser våra sagor strax
över tindrande stjärnors väg
en stunds längtan i toner
som ännu hörs bära genom vinden
frusna ögonblick

där saknaden spänner nya rep,
vrids rosa händer vita
där andetagen slår

och en sorg är här
som gläntar, spränger och river
små strofer, verser och lösa stycken
samlar och drar ihop
allt som söker
sin förklaring och måste
nå ut




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-21 03:04



Bookmark and Share


  Roger VIP
Innerligt och nära! Inledningen är som en egen dikt i dikten, tongivande.
2010-09-21

    ej medlem längre
Just beautiful.
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund