Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vägdammets spår



så går vi varann till mötes
somom var det livets första dag
och befrielsen låg i mötet
ett närmande mellan du och jag

och om det någonsin skavde
i orden som slet och drog
så var det aldrig tystnaden
som var ett skäl till löfte nog

vi vandrade sida vid sida

även när vintern var lång
så gav vi varandra värmen
själarnas milda slummer
ibland kropparnas vilda sång




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-22 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dessa rader...som lägger sig under min hud.
Du skriver så vackert Tobias.
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund