Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blomma på havets botten

Kristallhav välvs till vattengrav
av glitterdjup
när envisa simtag mot sandkornsbotten,
sökande flyktiga insikter,
fylls av fridfull himmelsbris
vyn vrids i ljusvakans
tillintetgörs, och bakom den
vilar vemodsvarats minneslösa
hemlighet
av klämtande, flämtande ögonblick,
och blommande, blommande evighet.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ayreon
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ayreon
Ayreon