Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010-09-27


Kroppen har svårt att glömma


Kommer du ihåg ?

Jag minns allt för väl

Hur skulle jag kunna glömma

Det finns spår i varje del av mig

Spår av dig

Löven faller på marken nu

Och kylan tränger in

Dörren står fortfarande på glänt,

Efter så många år

År av ensamhet, tvåsamhet och tidsfördriv

Här i den stora staden känns luften så tung

Kroppen har svårt att glömma

Du skulle lika gärna kunnat

Tatuera in ditt namn i mitt hjärta

Sakta blåser hösten in

Kommer du ihåg?

För jag minns det allt för väl

Hur skulle jag kunna glömma dina spår

Efter alla dessa år

Men jag reser nu,

Jag lämnar dig kvar här och går

Men du viskade ömt, tänk om!

Har lovat allt för många gånger

Att aldrig vända om.




Fri vers (Modernistisk dikt) av JohannaMJansson
Läst 361 gånger
Publicerad 2010-09-27 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson