Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min glasbubbla

Jag är instängd i mim egen glasbubbla varje minut. Hur jag än försöker kan jag inte ta mig ut.
Det är ett vacuum, det är inget liv. Att skratta och må bra finns inte som alternativ.
Jag varken känner, hör eller ser. Jag kan inte andas, vill inte vara här mer!
Här existerar bara mörker och onda tankar. Det enda jag hör är mitt huvud som bankar.
Hit kan ingen annan komma in. För glasbubblan, den är bara min!




Fri vers av Emelie Olofsson
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-27 23:00



Bookmark and Share


  Mess
shit va bra! du är helt fantastisk. vilken känsla, men ändå med rim. det är inte alla som får till det. känner smärtan, känner glädje. tack.
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Olofsson
Emelie Olofsson