Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var fanns du?

Du lämnade mig.
Gick.
Försvann.
Kommer du nånsin
tillbaka?
Du lämnade mig
när jag behövde dig
som mest.
Övergav mig.
Vände ryggen till.
Vart finns du nu?
Kommer du nånsin
tillbaka?

Mamma
vart var du
när allt det hemska hände?
Varför
fanns du inte där?
Var du allt för
upptagen
för att märka nåt?
Hade inte du
ansvar
för mig?
Du fanns inte där.
Och se vad som hände mig.




Fri vers av Emelie Olofsson
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-27 23:10



Bookmark and Share


  Mess
detta är ju skit bra. du kommer bli stor.!
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Olofsson
Emelie Olofsson