Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner mig bortdomnad

Stirrar rakt fram, vill försvinna
utanför blåser vinden, och jag vill sträcka fram min hand
men drar motvilligt tillbaka den
hennes röst ekar i mitt huvud, jag tror att det ska sprängas
jag kryper ihop i hörnet, önskar jag slapp känna
smärtan som nästan dödar mig
rakbladen lockar mer än någonsin, F A N, Varför?
jag känner mig bortdomnad
orkar inte höra, inte känna
men jag känner utan att höra
hör ingenting utanför bubblan, varför ska det göra så fruktansvert
O N T ?




Fri vers av Emelie Olofsson
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-28 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Olofsson
Emelie Olofsson