Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som inte kan sägas högt får viskas.


Viska vännen, viska

Jag lärde mig aldrig att svära
för det passade sig inte
och helt ärligt talat
så behövs det inte heller
eftersom tankarna klarar sig
rätt bra utan den sortens
kraftuttryck

(Dessutom tycker alla
i min kyrka att kvinnor
som svär är hemska
ja riktigt opassande
och inte alls sådär väna
som hon ni vet
hon den perfekta
med de bruna lockarna)

Och jag tänker ibland
på vem jag hade varit
om jag haft en borstbindare
till far och en
kopplerska till mor
och en bror som fått tvätta munnen
med tvål för att han viskade
fitta
under skolbänkarna




Fri vers av Tea Alex
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-28 07:15



Bookmark and Share


  Anna*
Du skriver på ett enkelt och berörande sätt men dessutom har du en ton som jag gillar. Bra!
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex