Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


<em>Ja nu byts väl passionen ut  till ILSKA....abuse, abuse, abuse, ropar DE som tycker att ordet ska vara fritt.. Så idiotiskt paradoxalt.... ordet ÄR fritt, måste ju oxå få betyda att man ÄVEN får tycka till. Även Jag.. KB


Passiflora caerulea

 

 

Passiflora caerulea klarar sig bra om den får torka lätt mellan vattningarna. Under växtperioden ska den ha gödning i normal dos. Varje enskild blomma har kort hållbarhet, 1-5 dygn. Om den inte bildar knoppar kan det bero på att nattemperaturen är för hög. " Mycket gott finns att säga om dessa växter....Men även annat intressant....

http://www.odla.nu/artiklar2/passionsblomma.shtml

 

 

Passionsblommor brukar vara fina, men, de har ju så kort hållbarhet, och sen detta med den för höga natt temperaturen, ja, de bränner helt enkelt ut sig, inga nya knoppar blir det....önske drömmar kanske, men inga knoppar...ingen frukt...

Sen är det ju detta att de är en "klängväxt"... de måste alltså, hållas uppe av något.... Finns det inget, eller  ingen att klättra på så ramlar de snart ner och dör...

 

När man skaffar sig ett "alias" så borde det väl någolunda passa ens personlighet, eller hur? Kanske borde man göra det? Nää, jag heter Karl-Bo Lundstedt, och det står jag för... Men de som lever ett dubbelliv, eller kanske har flera alias, och kanske tom. deras alias inte ens vet om varandra, de kanske slåss om att synas i en multibelpersonlighet, som tränger fram de mest hemska sidorna hos personen i fråga... Usch och fy vad jobbigt det måste vara att vara fler än en....

 

Poeter.se har blivit en märklig sajt, på flera sätt och vis, här tilllåts inte tex rena Bibelkommentarer. Men uppmaning till otrohet, och porr, jag pratar inte om sensualism, eller erotisk poesi som visst kan vara trevligt om det skriv med viss finess, men som en vän utryckte det, VULGÄRT, jaa, det passerar utan att någon opponerar sig.. Och gör man det, på en sida så får man hemska brev i inkorgen samtidigt som personen ifråga, blockerar en inför framtiden.. En SÅDAN "ÖPPEN PASSIONERAD PERSON"   SOM BARA ÄLSKAR ATT VRÄKA UR SIG KÖNSORD, borde väl kunna ta lite kritik, eller??

Nej, ärligt talat så tror jag det handlar om en människa som i grund och botten är väldigt känslig för kritik, en människa som känner sig kränkt av allt och alla, men anser att "jag, jag, jag, HAR rätt och alla andra har fel" Har man den inställningen så är det VERKLIGEN något som är fel, eller hur?

Nu betyder ju ordet, "Passion", lidelse, som kan betyda stark förkärlek till någonting, till exempel att man har passion för bilar, båtar eller någon annan sak. Men att ha en passion för att slänga ur sig könsord, i var och varannan mening, liknar mer Tourettes syndrom som är ett neuropsykiatriskt funktionshinder. I denna diagnos finns det något som kallas Koprolali, det är väl kanske det man mest förknippar med Tourettes syndrom med. Tex, ofrivillga utbrott av fula ord eller socialt opassande kommentarer. Till exempel könsord, avföringsord eller sexuella anspelningar. Detta kallas alltså koprolali och har en fysisk motsvarighet som heter kopropraxia och visar sig genom obscena gester. I själva verket är det långt ifrån alla som har Tourette som utvecklar koprolali eller kopropraxia. Det går inte att förutsäga vilka som kommer att drabbas men de som drabbas mår ofta mycket dåligt.

Kan det var så att denna "passion" egentligen har utvecklat koprolali, och kanske aven kopropraxia, men helt enkelt INTE vill erkänna det?

Så om jag då vore en sån person och INTE har någon som helst sjudomsinsikt, och inte heller VILL ha det, för jag mår ju så bra, och jag ljuger så bra, för mig själv men oxå för andra, så varför SKA någon överhuvudtaget få tycka något om det jag skriver, om de INTE tycker som jag??

Nu ÄR jag inte en sån person, man får tycka om mina texter eller ej, men jag skulle inte drista mig till att häva ur mig, typ "Ha ha ha!Kan såååå gamla män som du pissa över huve´taget??? Arma krake!!Bittra gamla män! "

Nej hade jag gjord det så hade nog redaktionen reagerat, med svavelbössan..... Den kommentar som jag hade skrivit under en text som för mig INTE hör hemma här, och där jag tog parti för en annan medlems kommentar som hade blivit borttagen, oxå han blev direkt blockad, löd:

"SYND ATT DU TOG BORT ...... KOMMENTAR
HUT GÅR IGEN.....ATT APPLÅDERA SÅNT HÄR
VORE SOM ATT PISSA I MOTVIND..
NEJ TACK TILL DENNA SORTENS POESI...
VÄND OM KVINNA...."

Det finns olika sorters passionsblommor, men det finns bara en som har läkande effekter den heter, Passiflora Incarnata L. Dess läkande effekter har blivit mycker uppmärksammade och så här står det bla. på: http://www.nyfikenvital.org/?q=node/141

"Passionsblomma (avser läkepassionsblomma) anses vara en säker och tillförlitlig ört mot oro. Den verkar lätt ångestdämpande, svagt muskelavslappnande och även lite smärtstillande. Kombinerad med andra örter som humle, kamomill m.fl. anses den även vara effektiv mot sömnproblem. Passionsblomma ger normalt ingen trötthet dagen efter. Inte heller har några studier pekat på resistans eller beroende.

Även moderna studier pekar på att passionsblomma kan ha en god effekt mot oro. I en studie gav den lika god effekt som en benzodiazepin mot ångestsjukdomen GAD (generell ångest). I studien jämfördes passionsblomma med oxazepam (finns bl.a. i Sobril).

Effekten av passionsblomma kom inte omedelbart vilket är fallet för oxazepam utan efter flera veckors regelbunden behandling. Troligen inträder inte full effekt förrän efter fyra veckor.

Passionsblomma har i en annan studie minskat ångest när den kompletterat annan behandling av heroinberoende under avgiftning. Liknande verkan finns rapporterad även för avgiftning vid annat missbruk som t.ex. tobak och alkohol. (eller kanske oxå vid ett utalat sexmissbruk)

Det finns en viss dokumentation som tyder på att passionsblomma har en smärtstillande verkan vid spänningshuvudvärk och är hoststillande. Många rapporterar att den kan ha effekt vid smärtsamma muskelspänningar.

Andra typer av passionsblomma än Passiflora Incarnata L. kan vara giftiga."

Kan det vara så att just denna "blomma" är här för att förgifta? Hmm??

Det står nämligen så här oxå: "Små mängder av ämnen som innehåller cyanid finns i passionsblomma. Normalt bör detta vara utan betydelse. Mängden kan emellertid vara högre hos vissa odlare och du bör därför endast köpa passionsblomma från seriösa leverantörer."

Är Poeter.se, seriösa leverantörer, när det gäller "passion"? Ja, det tycker jag, även om en och annan "blomma" sprider sitt gift. Jag såg "Passion of Christ" igen, för kanske fjärde gången. DEN Passionen, vissnar ALDRIG! För Kristi blod är levande, skyler synder, på DEN som OM-vänder sig. Det koagulerar aldrig. FÖR DET ÄR GUDS EGET BLOD! Så oavsett allt som står ovan, så ÅR Du förlåten OM Du vill?

Det är bara försent, NÄR VI ligger i en etta med lock. Då blir Jesu Blod till cyanid.  Hur Du än försöker och försökte att ta Dig till Himlen av egen kraft, så är det slut med DET oxå, Luzifer Ville bli jämställd med GUD? Han blev UTKASTAD FRÅN HIMLEN, Och så oxå DEN, VEM SOM HELST, DE FÅR HETA VAD DE VILL, CERN, NWO, mm, mfl. Ingen kommer till Fadern UTOM GENOM "JESUS KRISUS"!  PASSIONENS ESSENS, VÄGEN,SANNINGEN OCH LIVET.. GUD ÄR VAKEN ALLTID OCH LÄNGTAR EFTER JUST DIG, ÄVEN OM DU HAR  VARIT "Passiflora Incarnata L". SÅ GÖR HAN DIG HELT NY OCH BARA GIFTIG, OCH FARLIG MOT SATAN. Och Denna "BLOMMA" vissnar aldrig om man håller Sig nära Honom som ÄR Livets Vatten..

TÄNK PÅ DET DU!

Over and Out. KB

https://www.youtube.com/watch?v=bj4aiEtyK2Y
Skapa | Skriva av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-11 05:30Bookmark and Share


    ej medlem längre
Två saker om det du skriver:
1. (om alias). En mask är inte bara en döljare, det är också en befriare. Att använda ett alias som inte går att ledtrådsvis spåra till en inställning, ett sentiment, en plats eller en person påverkar den som skriver bakom sitt alias på ett frigörade sätt. Betänk Pessoa. Yeats. "George Sand" mmfl.

Även alias "Bo Gustafsson" kan vara en mask.

2. Det är inget som hindrar dig att skriva bibelkommentarer, om hjärtat säger till dig att göra det. Räkna bara inte med bifall. Att något inte tillhör normen betyder inte att det är förbjudet. Låt texten flöda och vänd andra kinden till, är tipset.
2023-03-15

    Kämpendahl VIP
Väl talat.

Har däremot inget emot porrigheter uppskattas det inte så låter man bara bli att läsa.

Själv äcklas jag av porr.


2023-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag sympatiserar med denna proklamation.
Verkligen välbehövlig.
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP