Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
moderna tider för gammal hund


datdystiker

skall man be om hjälp eller skämmas eller vara stolt eller något annat

dataskärmen är mig ett filter

bakom den är jag inte trygg

alla feltryck

allt tvivel

datdystiker är jag

som lektiker

knappsam icke




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-30 20:08



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Tursamt finns det en diagnos på en del av detta, "dysinterneri".

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1144624

2010-10-01

  syster
En prydlig liten text där de två avslutande raderna utgör en mycket snygg slutkläm som liksom överraskar.
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP