Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor i höstmörkret



Lövhögen brinner
röken ligger tung över
nejden vintern är
nära ekan uppdragen
saknar doften av tjära

tar stigen ner mot
bäcken svampkorgen hänger
över armen dags
vittja skogens skafferi
pasta och trattkantarell

till middag ikväll
med ett gott rödvin därtill
bara vara här
och nu strax innan mörkret
och sen älska natten lång




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2010-10-01 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP