Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siciliansk natt



Ett glödhett möte
kaskader av het lava
som forsar fram ur
hennes sköte ett flöde
som stelnar längs med vägen

dofter av svavel
blandat med citron Etna
du gamla dam är
min stora passion minnet
av dig lever alltid kvar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-01 17:16



Bookmark and Share


    lory
notti magice....notti magice.....mmmmmm ..lyssna på Gianna nannini....kram
2012-02-28

  * MARY *
Mmm.....har också varit på Etnas topp
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP