Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtfulla andeväsen



Överallt finns de
där skuggorna som följer
oss vart vi än går
de är tysta men talar
om för oss att vi lever




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-01 18:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men inte varför.
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP