Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara



Jag är inte den
du vill att jag ska vara
utan den jag är




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-01 18:22



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att vara den man är, elle är är ämnad att vara
tycks också bibeln förespråka
exempelvis uttrycker en viss Jesus i bibeln fyra ggr: "Jag är"
2010-10-02

  mare VIP
Precis så !!
2010-10-02

  Z dotter
Det brukar upptäckas efter ett tag. Gäller att synka målbild...
2010-10-02

  * MARY *
precis.....
2010-10-01

    ej medlem längre
De här orden
borde broderas
på bonader
och hängas upp
hos oss alla
som behöver dem
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP