Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Större än klimathotet, dårarnas försvarstal



Korruptionen är
ett långtidsverkande gift
dödar all moral
etiken alla myglar
därför gör jag det också




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-03 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP