Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trapporna i Caltagirone



Du förförs av mig
älskar trampet av dig ser
allt under din kjol




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2010-10-03 10:02



Bookmark and Share


  * MARY *
wow...har du varit där ?
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP