Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom varje röst finns en människa



Bakom varje strof
i all sin enkelhet finns
ofta en pärla
sprunget ur många gruskorn
avklädd sin identitet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-03 11:18



Bookmark and Share


  Anna*
Oerhört snyggt! Precis så är det! Vi har massor av gruskorn och rätt vad det är glimmar en pärla till som får ge röst till många. Fint skrivet!
2010-10-03

  Anya VIP
Kloka ord som vi inte ska glömma bort.
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP