Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På besök



Trampade jordgolv
kokskamin utedass löss
trångbodda levde
som svin rotborste tvagning
aga med livrem helgens

andakt krävde sitt
offer livet i Gamla
stan ett minne blott
bostadsrätt blev riktigt flott
dock inte den gamles lott

blev hänvisad till
förorten numer turist
i barndomens stad
ljuva sextiotal minns
uppväxtens helveteskval




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-03 13:50



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt om dåtidens kval.
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP