Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

När jag tittar på dig
Hoppar jag till

När jag ser dig komma
Hoppar jag högre

När du tittar på mig
Hoppar jag högst

Att jag inte är höjdhoppare ändå




Övriga genrer av lakritspulver
Läst 671 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-26 12:58



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej Lakritspulver!

Den här dikten var kul och originell. Inte minst gillar man den oväntade knorren på slutet!

Kram! Rune.
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lakritspulver