Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudnära



Trär pärlor på tråd
glittrar i ögonen ord
små korn av sanning
tårar sprungna ur glädje
smärta bundna runt halsen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-05 10:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
fintstämt kortikortkort
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP