Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Predement eller skrivkramp...



Tankarna flödar
hittar inte meningen
när orden sinar
ser på halvdistans nära
och långt borta är suddigt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-05 12:22



Bookmark and Share


  Anya VIP
Allvar och humor! Bra!
2010-10-05

  lodjuret/seglare VIP
Det man inte har i huvudet får man ha i benen, hörde jag folk säga när jag var något yngre. Ja, de sade det förstås aldrig till mig, jag har aldrig varit mye till id-råtta. Så jag har det väl i käften istället då. Jag tror att du kanske har det i att du är en sådan god lyssnare, om det är så att inte heller du har det 'en smula högre upp'. Dit räknar man inte tomtar på loftet, dessvärre, annars hade jag fått guld direkt. Annars kan man ju alltid gå och fiska om det kärvar med pennans kulspets. Själv brukar jag sparka på datorn, hälla en kopp hett över tangentbordet eller dunka huvudet i hårdvaran. Det hjälper inte mot ångesten utöver att det är lättare att handskas med kroppsont än själsliga smärtor.
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP