Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till e-vännen

vi kan aldrig ses
men du skriver så mina
bokstäver längtar




Bunden vers (Haiku) av Ann VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-11-26 16:23



Bookmark and Share


  Markattan
En snygg haiku med ett härligt innehåll. Bra!!
2005-11-27

  Dan Linder
Wow, en dikt av den här kalibern och känslostämningen skulle man vilja få sig tillägnad. Du är bra!
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ann
Ann VIP