Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla tider går igen



Stormen är över
äpplena ligger på marken
i Edens lustgård
ormens väg har varit lång
nu stundar syndafloden

viskningar blev rop
tystar alla som säger
emot makten har
kastat fårakläderna
vargarna ylar igen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-10-05 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP