Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstpromenad, lättsam bagatell med viss knorr



Prasslet bland löven
inget som en döv en hör
men ser färgprakten
vildsvinen grymtar inget
han hör men känner rädslan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-05 23:01



Bookmark and Share


  Anna*
Det finns många sätt att uppfatta omvärlden :-) Min dotter sa när hon var 3 år att man inte behöver öppna ögonen för att se med hjärtat <3
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP