Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack!



Tiden är förbi
när daggen föll som tårar
och skymde ljuset
bakom ett pärldraperi
dansar vid regnbågens fot

in första dagen
som fri sjunger om vinden
en vindstilla dag
vik hädan mörker ge mig
kärlek lust och välbehag

gråtoner får färg
stormarnas tid är förbi
havet är stilla
himlen utan moln idag
fri morgondagen oviss




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-09 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP