Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonens svärta säger en del



Inre smärta skär
i ett sargat hjärta rött
är svart blod tårar
synd och skam åderlåten
du blir aldrig förlåten

ärren på armen
läkta ljumsken bär på sin
hemlighet skymfen
finns där inom mig blodet
som rinner påminner mig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2010-10-09 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP